За нас

              AXACOM  ЕООД   започва дейността си през 2001, като търговска компания, доставяща суровини и материали за текстилната индустрия.  

             Работата ни се групира в няколко  направления, като обединяващата свръзка е философията ни да доставяме на клиентите си необходимите суровини,в съответствие с поставените към тях изисквания по отношение на качество, технически показатели, цени, както и да подкрепяме клиентите си с информация, документи,сертификати, технологии .

             Едното основно направление, в което работим са прежди, предназначени за производството на различни видове текстилни изделия като, платове – плетени, тъкани; чорапи; дамски чорапогащници; пуловери; домашен текстил; различни видове пасмантерийни изделия

              Друго направление са преждите, с приложение в производството на технически текстили, като различни видове въжета, технически платове с висока здравина,филтри за хранителната промишленост и др.

             Трето направление са преждите, предназначени за производството на спесифични изделия, притежаващи конкретни спесифични свойства, каквито са чорапите и облеклата за активен спорт и външни дейности;  медицински чорапи и изделия,с директно приложение за медицински цели; въжета за алпинисти, платове за парашути, ленти за автомобилни колани и други високо технологични текстилни изделия.

           Групите прежди, с които работим са : 

Естесвени материали

 – Памук – сурово бял и багрени прежди

 – Вълна – багрена

– Бамбук – багрен

Изкуствени материали

  • Полиакрил – багрен
  • Вискоза
  • Модал, микро модал

Синтетични материали

  •  Полиамид – гладък, текстуриран; суров бял, багрен; ПА6 и ПА66 – конвенционален, технически
  • Полипропилен – багрен, текстилен; технически
  • Полиестер – багрен  
  • Еластан, облечен еластан

              АКСАКОМ  разполага със склад в София, в който се поддържат налични количества от стандартни типове прежди, а  специфичните продукти доставяме  по конкретни заявки. 

               Амбицията и желанието ни са, нашето усъвършенстване да спомага за развитието и просперитета на клиентите ни.